Sj sms biljett kommer inte

Frågor & Svar – Snälltåget

Frågor & Svar | Snälltåget

Behöver jag skriva ut min biljett? Nej, du behöver inte skriva ut din biljett. Enklaste sättet att visa upp din biljett är via vår app SJ.

Boka om din resa eller är kan din resa återbetalas? Här hittar du svar på vanliga frågor och svar före, under och efter din resa med Snälltåget.

SJ köpvillkor

Väl inne på beställningen så klickar du på Visa biljett, då öppnas e-biljetten som en pdf som du kan välja att skriva ut.

Behöver jag skriva ut min biljett? – SJ

Absolut, tyvärr fungerar inte sms-biljett för närvarande heller, då vi har tekniskt problem med Internetbank. När det gäller lägre bokningsavgift så har vi …

Hur gör jag för att skriva ut min biljett? – SJ

Hej SJ, jag och min kille har inte fått våra smsbiljetter eller bokningsnummer. Vi ska resa imorgon kl 10.53 från Alvesta. Kan ni skicka dem till oss …

SJ AB – Vi har för närvarande tekniska problem med…

Skall resa med SJ i morgonbitti kl. 05.56, bokade i eftermiddags och sms-biljetten har inte kommit än. Jag försökte ringa till SJ på nummer.

SJ AB – SJ har för närvarande stora IT störningar. Det…

Om du avvaktar ca 15 min så släpper låsningen och du kommer åt bokningen. … I appen kan man inte välja SMS-biljett, för att ändra kan du ringa oss.

Reser med SJ kl. 05.56 imorgon, sms-biljett ej kommit

Enkelbiljett är för dig som inte reser så ofta. Biljetten utfärdas för vald sträcka och … Biljetten får du sedan via SMS till din mobiltelefon. Med e-post

Skall resa med SJ i morgonbitti kl. 05.56, bokade i eftermiddags och sms-biljetten har inte kommit än. Jag försökte ringa till SJ på nummer.

SJ AB on Twitter: “@prinsniklas Mejlet kan du vidarebefordra …

12 dec. 2021 — Varför ser jag inte min periodbiljett efter betalning? … Kommer jag framöver att kunna tjäna in nya SJ Prio-poäng med resor med Mälartåg?

Norrtågs biljetter och pendlarkort

Norrtågs biljetter och pendlarkort – Norrtåg

Vanliga frågor – Mälartåg

Vanliga frågor | Mälartåg

Vi har samlat ihop det våra resenärer ofta undrar över så att du snabbt kan hitta svar på dina frågor. Här hittar du nästan allt du behöver veta när du reser med oss.

Keywords: sj sms biljett kommer inte