Skaffa dig ett helix-örhänge

Ett helix-örhänge är en typ av örhänge som placeras genom den övre delen av örat, vanligtvis genom öronbrosket. Det är populärt för att det ger en snygg och unik look samtidigt som det tillåter användaren att bära olika smycken i den övre delen av örat. Idag finns det flera varianter av helix örhänge. Bland annat har du studs. Det är då en enkel stiftliknande design som går genom brosket och sitter nära örat. En annan variant är rings, som där är ringar som är cirkulära och placeras runt den övre delen av örat. Dessa kan vara i form av huggie-rings (tätare mot örat) eller vanliga örringar.

En tredje variant är barbells, som är längre örhängen med en bar och två skruvar på varje ände. Dessa kan ha olika mönster eller dekorativa element längs stången.

Piercing av en helix

När det gäller piercingen av en helix, utförs den vanligtvis med en nål av en professionell piercare Processen liknar piercingen av öronsnibben, men det kräver noggrannhet eftersom det görs genom brosket. Efter piercingen är det viktigt att följa eftervårdsinstruktioner för att undvika infektioner och främja läkningen.

Helix innebär den kurva du har runt örat och du kan välja olika typer av piercing av detta område. Du kan ha allt från en enkel helix piercing till dubbel helix piercing så väl som en trippel helix piercing.

Snygga helix-örhängen

Hos Winther Studio finner du alltid ett imponerande sortiment av helix-örhängen av högkvalitativ affordable luxury-standard. Oavsett om du söker de tidlöst klassiska i silver eller guld, eller om du önskar något mer unikt och personligt, har de något som passar dig perfekt.

Deras kollektion av helix-örhängen sträcker sig från eleganta och enkla design i ädelmetaller till örhängen med detaljer som hängen, infattade stenar, samt färgade och pärlor som påminner om förtrollande sötvattenpärlor. Varje smycke är omsorgsfullt utvalt för att erbjuda en touch av lyx till överkomliga priser.