Skidsemester i de svenska fjällen

Håller du som bäst på att planera in en vintersemester? De svenska fjällen är ett utmärkt alternativ med allt som de har att erbjuda.

Skidåkning i världsklass

Om du längtar efter bra skidåkning och ett pulserande uteliv bland bergstopparna, vill vi tipsa om att hyra stuga i Åre. Många pratar om Åre som en av världens bästa skidorter och visst är det som så att här erbjuds i alla fall Sveriges i särklass bästa skidåkning. Om kvällarna förvandlas Åre till ett underbart krogstråk där du kan välja och vraka mellan alla trevliga restauranger och barer. Här finns allt från mysiga och lugna restauranger till dunkande nattklubbar för den partysugne.
Åre erbjuder allt som du kan önska dig. Det här är fjällorten som är perfekt om du vill åka skidor, vandra och uppleva naturen, samtidigt som det även finns ett levande restaurangliv. Här finns garanterat något för alla åldrar och för alla sorters intressen.

Hundvänligt

Du kan välja mellan att hyra stuga, hus eller lägenhet. Kanske föredrar du att boka in dig för en vistelse i någon annans bostad? Ett gott råd är att kika lite extra på Åre by, som är ett av de mest populära områdena. Här befinner du dig mitt i själva hjärtat av Åre och det är också här som du hittar de flesta restauranger, caféer, butiker och aktivitetsanläggningar. Åre by erbjuder mest lägenheter och lite mindre hus till uthyrning. Om ni är ett större sällskap kan det vara läge att titta på olika uthyrningslaternativ i Sadeln och Björnen. Där är utbudet av fjällstugor och lite större hus större. Här kan du även hitta exklusiva stugor att hyra om du önskar det.
Är du hundägare? Vad roligt! Åre är nämligen en alldeles utmärkt plats att ta med den till. Många stugor tillåter fyrbenta familjemedlemmar, så ta med även hunden på ett härligt äventyr i en underbar miljö!