Tips på presenter till den äventyrslystne

Sannolikheten för att du som läser detta är intresserad av äventyr och friluftsliv är ganska hög. Om så är fallet är det också troligt att du känner en del personer som delar ditt intresse. Då kan det passa alldeles utmärkt att ge bort gåvor och presenter på just det här temat.  

 

Men vad ska man egentligen ge bort? I den här texten kommer vi att ge lite inspiration och tips för dig som letar efter presenter till den som uppskattar att vara ute i det fria så ofta som det går. Om du letar efter mer presentinspiration kan du vända dig till genialapresenter.se/ där det finns gott om alternativ att bläddra igenom och utforska, någonting som är väldigt användbart om du kört fast. 

Utrustning är alltid uppskattat 

Det som är tacksamt med att leta efter presenter till någon med ett fritidsintresse är att utrustning i olika former alltid är en uppskattad gåva att ta emot. Därför kan det vara ett perfekt ställe att börja leta på för att hitta inspiration. Man kan (nästan) aldrig ha för mycket prylar som har med friluftsliv att göra och det finns ett sådant enormt utbud av olika saker att du med största sannolikhet inte kommer ha svårt att hitta bra alternativ. Om du sitter fast helt och hållet kan böcker med vandringsleder vara någonting som är väl värt att kika närmare på. 

Vad hade du själv blivit glad av? 

Ofta har man delar av sin utrustning som man tycker om lite extra mycket. Det kan vara allt från en riktigt bra kåsa till smidiga och lätta bestick. Genom att tänka igenom vad du själv tycker om att ha med dig ut på vandring eller andra äventyr kan man rätt snabbt hitta olika alternativ att ge bort i present. Detta blir ett väldigt enkelt sätt att hitta bra presenter, samtidigt som du då också vet att det definitivt kommer att uppskattas av den som tar emot presenten. 

Ge bort en vandringsresa 

Att ge bort en upplevelse, som till exempel en vandringsresa, är någonting som kan vara en utmärkt sak att ge bort om man själv också är intresserad av att ge sig ut och vandra. En vandringsresa där du står för kostnaderna och allt administrativt kommer garanterat att uppskattas, samtidigt som du också får ge dig ut och vandra tillsammans med någon som du tycker om.