Underhållning och specialer kan vara vägen till ett trevligt bettingäventyr

Hos spelbolag i Sverige är det långt ifrån bara sport som är tillgängligt. För den som är lite mer äventyrlig av sig kan underhållning och specialer istället vara en väg att gå. Det finns massor av odds tillgängliga inom denna kategori numera. Du kan till exempel betta på politiska val, väder, oscarsgalan, mello-festen och mycket annat. Vi ska titta närmare på de mest populära evenemangen inom denna kategori.

Melodifestivalen och Eurovision Song Contest

Melodifestivalen och Eurovision Song Contest är två av de mest populära evenemangen inom underhållningsbetting. För den som älskar musik och showbiz erbjuder dessa tävlingar massor av spännande möjligheter inom odds och betting. Du kan satsa på vilken artist som vinner Mellon eller vilket land som får flest poäng av publiken i Eurovision Song Contest.

Vanliga marknader inkluderar vinnare av deltävlingar, bästa nordiska land och om ett visst bidrag kvalificerar sig till finalen. Att betta på dessa evenemang ger en extra dimension till tittarupplevelsen och gör det ännu roligare att följa tävlingarna. Dessutom är oddsen ofta attraktiva och ger dig chansen att vinna stort om du gör rätt förutsägelser. Melodifestivalen och Eurovision är perfekta för den som vill kombinera underhållning med lite bettingäventyr.

Politiska val

Politiska val är en populär kategori inom underhållningsbetting med det svenska riksdagsvalet och det amerikanska presidentvalet som de mest eftertraktade alternativen. Hos Betsidor.se kan du hitta mer information och insikter om dessa val.

Inför höstens presidentval 2024 i USA ställs äventyraren Donald Trump återigen mot sittande president Joe Biden. Detta skapar stor spänning och många bettingmöjligheter. Vanliga marknader inkluderar vinnaren av valet, vilket parti som får flest röster och specifika delstatsresultat. Att betta på politiska val ger en unik och engagerande upplevelse där man kan följa valkampanjerna och de politiska utvecklingarna samtidigt som man bettar på sina förutsägelser.

Award Shows

Award shows erbjuder en rolig och spännande möjlighet för betting. Evenemang som Oscarsgalan, Grammy Awards och Golden Globes lockar mängder av tittare världen över. Du kan göra upplevelsen ännu mer engagerande genom att betta på dina favoriter.

Vanliga marknader inkluderar Bästa Film, Bästa Skådespelare och Bästa Låt. Att satsa på vem som kommer att ta hem de stora priserna ger en extra krydda till tittarupplevelsen. Med rätt förutsägelser kan du både njuta av showen och ha chansen att vinna stort. Det är ett perfekt sätt att kombinera underhållning med lite bettingäventyr.

Väder

Att betta på vädret har blivit en rolig och unik kategori inom bettingvärlden. Två av de mest populära väderhändelserna att betta på är snö på julafton och vädret på midsommar.

Drömmer du om en vit jul? Många spelbolag erbjuder odds på om det kommer att snöa på julafton i olika delar av Sverige. På samma sätt kan du oddsa på om midsommarafton blir solig eller regnig.

Att betta på vädret gör väntan på dessa högtider ännu mer spännande och ger en extra dimension till firandet. Andra populära marknader är antalet mm regn under året eller om temperaturrekordet slås under året.